
Shaker tranebærgryte med storfekjøtt
lær hvordan du lager en smakfull shaker cranbery pot roast med vår enkle oppskrift. perfekt til hverdagsmiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 195 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Rens storfekjøttet og del det i to. Gni kjøttet inn med hvitløk. Varm opp olje i en stor panne over middels høy varme, og tilsett deretter storfekjøttet og brun det godt på alle sider. Tilsett tranebærjuice og deglaser pannen, og skrap bunnen med en tresleiv for å fjerne brune biter. Overfør storfekjøttet og pannen med saften til en stekeplate sammen med tyttebærsaus og kalvfond. Stek i omtrent 5 timer, eller til kjøttet er helt mørt og kan trekkes fra hverandre. Server med hvitløkspuréte poteter.
- 22. Ha alle ingrediensene i en middels stor kjele og varm opp sakte til det begynner å småkoke over middels varme. Reduser varmen til middels-lav eller lav, og la sausen koke inn til den tykner og "binder seg sammen", omtrent 1 time.
- 33. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Stek bena i ovnen i 1 time. Legg de stekte beina i en stor gryte og dekk med vann. Tilsett alle de andre ingrediensene og la det småkoke i 24 timer. Sil av kraften og kast beina.
- 44. Ha potetene i en stor kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp over middels varme og la det småkoke til potetene er møre. Sil av vannet og ha potetene i en bolle. Tilsett alle de resterende ingrediensene og mos med en elektrisk eller håndholdt stavmikser til ønsket glatthet.
- 5Yields: 8 til 10 porsjoner