Hjemmelagde kyllingnuggets

Hjemmelagde kyllingnuggets

lær hvordan du lager deilige hjemmelagde kyllingnuggets med en enkel oppskrift. perfekt som snacks eller middagsrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp allsidig mel
  • 2. 1 teskje granulat hvitløk
  • 3. Kosher-salt og malt svart pepper
  • 4. 2 benfrie, skinnløse kyllingbryst, skåret i 3,8 cm biter
  • 5. 1 kopp ferdiglaget brødsmuler
  • 6. 1 stort egg
  • 7. 1 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg melet i en lufttett plastpose og krydre med hvitløk, 1 teskje salt og 1/4 teskje pepper. Legg kyllingbitene i posen med melet og rist godt slik at de blir dekket (arbeid i porsjoner). Overfør brødsmulene til en rammet tallerken, krydre med salt og pepper, og sett til side.
  2. 22. Visp sammen egg og 1 spiseskje vann i en middels stor bolle. Ta ut en kyllingbit fra melet, dypp den i eggeblandingen, deretter i brødsmulene, og trykk forsiktig smulene inn på kyllingen. Legg den på en ren tallerken. Gjenta med de resterende kyllingbitene.
  3. 33. Varm opp vegetabilsk olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg kyllingbitene i pannen (arbeid i porsjoner om nødvendig) og stek til de er gylne på hver side, totalt ca. 8 minutter. Bruk en slikkepott til å overføre kyllingnuggetsene til en tallerken med tørkepapir. Salt mens de er varme, og server.