Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelagde kyllingnuggets

Hjemmelagde kyllingnuggets

lær hvordan du lager deilige hjemmelagde kyllingnuggets med en enkel oppskrift. perfekt som snacks eller middagsrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp allsidig mel
  • 2. 1 teskje granulat hvitløk
  • 3. Kosher-salt og malt svart pepper
  • 4. 2 benfrie, skinnløse kyllingbryst, skåret i 3,8 cm biter
  • 5. 1 kopp ferdiglaget brødsmuler
  • 6. 1 stort egg
  • 7. 1 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg melet i en lufttett plastpose og krydre med hvitløk, 1 teskje salt og 1/4 teskje pepper. Legg kyllingbitene i posen med melet og rist godt slik at de blir dekket (arbeid i porsjoner). Overfør brødsmulene til en rammet tallerken, krydre med salt og pepper, og sett til side.
  2. 22. Visp sammen egg og 1 spiseskje vann i en middels stor bolle. Ta ut en kyllingbit fra melet, dypp den i eggeblandingen, deretter i brødsmulene, og trykk forsiktig smulene inn på kyllingen. Legg den på en ren tallerken. Gjenta med de resterende kyllingbitene.
  3. 33. Varm opp vegetabilsk olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg kyllingbitene i pannen (arbeid i porsjoner om nødvendig) og stek til de er gylne på hver side, totalt ca. 8 minutter. Bruk en slikkepott til å overføre kyllingnuggetsene til en tallerken med tørkepapir. Salt mens de er varme, og server.