
Rodbenders Low Country Island Boil
oppskrift på rodbenders low country island boil, en autentisk sørstatsrett med sjømat og krydder, perfekt for sommerfesten
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Start med en 20-liters stor kjele fylt over en tredjedel med kaldt, friskt vann.
- 2I kjelen tilsett krabbekrydderblanding i vannet.
- 3Press saften ut av 2 av sitronkvartene i vannet, og legg i skallet.
- 4Tilsett hvitløksfeddene, skiver av rød og grønn paprika, sopp, vårløk, hele løk, og hot sauce i vannet.
- 5Kok opp, og tilsett deretter pølse og poteter.
- 6La det koke opp igjen, og fortsett kokingen i 5 til 10 minutter, eller til potetene begynner å bli myke.
- 7Tilsett mais, hakket hvitløk, og start en telling på 5 minutter.
- 8Vent ikke til vannet koker.
- 9Etter 5 minutter, tilsett blåskjell.
- 10Tre minutter senere, tilsett reker.
- 11Kok i 2 ½ til 3 minutter.
- 12Sil av umiddelbart.
- 132. Server med rikelig med servietter.