Rodbenders Low Country Island Boil

Rodbenders Low Country Island Boil

oppskrift på rodbenders low country island boil, en autentisk sørstatsrett med sjømat og krydder, perfekt for sommerfesten

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 4 til 6 unser krabbekrydder
  • 2. 1 sitron, delt i fire
  • 3. 3 til 4 hele hvitløksfedd
  • 4. 1 rød paprika, skivet
  • 5. 1 grønn paprika, skivet
  • 6. 1,4 kilo sopp, renset
  • 7. 3 til 4 vårløk
  • 8. 2 til 3 skrelte hele løk
  • 9. 250 gram sterk saus
  • 10. 4,5 kilo røkt pølse med sterk smak
  • 11. 2,3 kilo små hele poteter
  • 12. 25 til 30 maiskolber
  • 13. 2 til 3 spiseskjeer hakket hvitløk
  • 14. 3,5 til 4,5 kilo blåskjell
  • 15. 6,8 til 11,3 kilo medium eller store reker
  • 16. (For ulike varianter kan hvilken som helst sjømat tilsettes i gryten)

Fremgangsmåte

  1. 11. Start med en 20-liters stor kjele fylt over en tredjedel med kaldt, friskt vann.
  2. 2I kjelen tilsett krabbekrydderblanding i vannet.
  3. 3Press saften ut av 2 av sitronkvartene i vannet, og legg i skallet.
  4. 4Tilsett hvitløksfeddene, skiver av rød og grønn paprika, sopp, vårløk, hele løk, og hot sauce i vannet.
  5. 5Kok opp, og tilsett deretter pølse og poteter.
  6. 6La det koke opp igjen, og fortsett kokingen i 5 til 10 minutter, eller til potetene begynner å bli myke.
  7. 7Tilsett mais, hakket hvitløk, og start en telling på 5 minutter.
  8. 8Vent ikke til vannet koker.
  9. 9Etter 5 minutter, tilsett blåskjell.
  10. 10Tre minutter senere, tilsett reker.
  11. 11Kok i 2 ½ til 3 minutter.
  12. 12Sil av umiddelbart.
  13. 132. Server med rikelig med servietter.