Sotet sjøbass

Sotet sjøbass

Lær hvordan du lager en deilig blackened sea bass med krydret smak og perfekt tekstur. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett til hver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 stk. (7-ounce) sjømatbiter av havabbor, uten skinn
  • 2. Cajun-krydderblanding, oppskrift følger
  • 3. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 4. 8 skiver challah (loff, ikke flettet) *
  • 5. Majones som dressing
  • 6. Ketchup som dressing
  • 7. Raspet pepperrot i eddik som dressing
  • 8. 1/4 kopp kosher-salt
  • 9. 1/4 kopp cayennepepper
  • 10. 1/4 kopp paprika
  • 11. 1/4 kopp hvitløksgranulat
  • 12. 1/4 kopp svart pepper
  • 13. 2 ss løkgranulat
  • 14. 2 ss tørket oregano
  • 15. 2 ss tørket timian

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Varm opp en stekepanne på høy varme. Vend fisken i krydder og stek den på begge sider. Fullfør kokingen i ovnen, i omtrent 4 eller 5 minutter.
  3. 33. Det er også lurt å ha alle vinduene åpne, og alle røykvarslerne frakoblet, tatt i betraktning mengden røyk dette deilige retten produserer.
  4. 44. Rist skivene av challah og smør fire av skivene med majones. I en liten bolle blander du litt ketchup med revet pepperrot. Smør dette blandingen på de andre fire skivene av brød.
  5. 55. *Kok's notat: Hvis det ikke finnes individuelle challah-brød, kan du bruke små runde brød som aqua bread, Kaiser, potet- eller eggbrød. Alternativt kan cocktail saus brukes i stedet for ketchup og pepperrotblandingen.
  6. 66. Bland godt. Oppbevar i en glass- eller plastbeholder med lokk.
  7. 77. Porsjonsmengde: omtrent 1 1/2 kopp