Tyrkiske pølser med krydrede bønner : Pølser med Fagioli All'uccelletta
en smakfull oppskrift på tyrkisk pølse med krydrede bønner, perfekt for en varmende hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje
- 8 kalkunpølser
- 5 fedd hvitløk, skrelt og delt i biter
- 450 gram cherrytomater, delt i fire
- 3 tørre røde chilipepper
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 bokser á 425 gram cannellini-bønner, drenert og skylt
- 5 ferske laurbærblader
- 2 neve fersk flatbladpersille, blader plukket og hakket
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor, høysides stekepanne på middels høy varme. Tilsett olivenoljen for å varme den opp. Når oljen er varm, legg i pølsene og brun dem på alle sider, i omtrent 8 minutter totalt. Ta pølsene ut av pannen og legg dem på en tallerken, og sett til side.
- 2Tilsett hvitløk og stek til det er gyllent og brunt. Rør inn de hakkede tomatene og røde paprikaene med en tresleiv, og krydre med salt og pepper. Senk varmen, og dekk pannen med lokk. La det småkoke i 10 minutter, til tomatene har brutt ned og tyknet til en sausaktig konsistens.
- 3Tilsett de brune pølsene (og eventuelt saften som er igjen på tallerkenen), bønner og laurbærblad i den tyknede tomatsausen. Rør godt og la det småkoke i ytterligere 10 minutter.
- 4Tilsett hakket persille før servering.