
Jernstekte grønnsaker med mango chutney
Lær hvordan du lager smakfulle grønnsaker i støpejernspanne med mango relish. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp mango chutney i olje
- 2. 1/2 hode gul blomkål, skåret i skiver
- 3. 1/2 hode rødkål, revet
- 4. 1/4 kopp gyldne rosiner, bløtlagt i varmt vann
- 5. 1 maiskolbe, grillet, med kornene skåret av
Fremgangsmåte
- 11. Tøm oljen fra mango-pekingen i to støpejerns panner. Skru opp varmen på fullt under pannene. Når de er varme, brenn stek blomkålen i én panne og kok kålen i den andre. Kok begge til de er møre på gaffel.
- 22. Når kålen nesten er ferdig, tilsett tre fjerdedeler av mango-pekingen og fortsett å koke i noen minutter til. Tilsett halvparten av rosinen. Når blomkålen er ferdig, vend inn resten av mango-pekingen, maisen og resten av rosinen.
- 33. Ha kålen i en bolle og topp med blomkålen.





