
Chili-innpakket biff-taco
Lær hvordan du lager deilige chili rubbed steak tacos. Enkelt, raskt og perfekt for en smakfull middag. Ideell for helårskos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss chilipulver
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1/4 ts malt kanel
- 1/4 ts salt
- En klype cayennepepper
- 570 g ytrefilet av storfe, skåret i 2,5 cm tykke skiver
- 12 små mais tortillas (5 til 6 tommer i diameter)
- 3 kopper strimlet rødkål
- 1/2 kopp hakkede korianderblader
- 1 lime, delt i båter
- 2 kopper Avocado Lime Salsa, oppskrift følger
- 1 stor agurk, skrelt, frøet og skåret i biter (ca. 2 kopper)
- 2 avokadoer, skåret i biter
- 1/2 rød løk, hakket
- 2 lime, presset (ca. 1/4 kopp)
- Salt
- 1/4 kopp hakkede korianderblader
- 2 jalapeño-chili, hakket, pluss mer etter smak
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en liten bolle blander du sammen chilipulver, hvitløk, kanel, salt og cayennepepper. Gni krydderblandingen inn i begge sider av biffene.
- 3Grill eller stek biffene under grillen i 5 til 6 minutter på hver side for medium sjeldne, og snu én gang. Ta dem av grillen og la kjøttet hvile i 10 til 15 minutter. Skjær i tynne skiver.
- 4Varm opp tortillalefser ved å legge dem på grillen i omtrent 30 sekunder, og snu én gang. Alternativt kan du legge 6 tortillalefser om gangen mellom to fuktige kjøkkenhåndklær og varme dem i mikrobølgeovnen i 45 sekunder. Pakk dem inn i en klutserviett eller bruk en tortillalefsevarmer for å holde dem varme. Legg den skivede biffen, de varme tortillalefsene, kål, koriander, lime og Avocado Lime Salsa i serveringsfat, og la gjestene lage sine egne tacos ved bordet.
- 5Legg agurk, avocado og løk i en stor bolle, og tilsett limesaft og salt. Rør inn koriander og chili, og vend forsiktig.