
Braisert kveite
Lær hvordan du lager en deilig braised halibut med våre enkle steg-for-steg instruksjoner. Perfekt for en sunn og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm smøret i en stekepanne som er akkurat stor nok til å romme fisken. Når det er varmt, tilsett grønnsakene og sautér i et minutt eller så, bare for å få dem til å frese. Tilsett vinen, dekk til og kok på veldig lav varme til de er møre, omtrent 10 minutter.
- 22. Legg torskefileten over grønnsakene, krydre med salt og pepper, og tilsett kraft eller buljong bare så mye at det dekker. La det småkoke, dekket, på lav varme til fisken er akkurat gjennomkokt, ca. 10 minutter.
- 33. Bruk en hullsleiv til å ta fisken opp av væsken, og del den i to porsjoner. Plasser hver porsjon i bunnen av en dyp suppebolle, og pynt med gulrotstrimler eller snøepler; smak til buljongen og øs den over fisken; pynt med svarte sesamfrø hvis du ønsker det.