Cabot Seriøst Skarpe Reker Focaccia

Cabot Seriøst Skarpe Reker Focaccia

Lær hvordan du lager en deilig og smakfull shrimp focaccia med cabot seriously sharp ost. Perfekt som forrett eller lunsj. En enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakverk
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. Focaccia-deig:
  • 2. 4 kopper King Arthur ubleket allsidig mel
  • 3. 1 spiseskje sukker
  • 4. 2 teskjeer salt
  • 5. 1 (1/4-unse) pakke Red Star QuickRise gjær
  • 6. 1 1/2 kopper varmt vann (120-130 grader)
  • 7. 1 spiseskje olivenolje
  • 8. Olje-baste:
  • 9. 1/8 kopp olivenolje
  • 10. 1 spiseskje hakket fersk basilikum
  • 11. 2 fedd finhakket hvitløk
  • 12. 1/2 teskje havsalt
  • 13. Topping:
  • 14. 1 kopp soltørkede tomater, most
  • 15. 1 kopp skivede Georgia-pekannøtter
  • 16. 1 (14-unse) boks små artisjokkhjerter, delt i kvarte
  • 17. 1 (6-unse) boks utstenkede små svarte oliven, drenert og delt i to
  • 18. 1 pund kokte reker, størrelse 21-25, skrellet og med hale fjernet
  • 19. 6 unse Cabot Seriously Sharp Cheddar, skåret i tjuefire 2-tommers striper

Fremgangsmåte

  1. 11. Matprosessor-metoden – Legg ingrediensene til focacciadeigen i en matprosessor med eltekrok. Sett på lav hastighet til deigen er godt blandet og danner en ball.
  2. 22. Kjøkkenmaskin-metoden – Bland ingrediensene til focacciadeigen, unntatt 2 ½ kopper mel, i en mikseskål med paddle eller visp i 4 minutter på middels hastighet. Bruk en deigkrok og tilsett gradvis resten av melet, og elt i 5 til 7 minutter til deigen er glatt og elastisk.
  3. 33. Legg deigballen i en lett oljet bolle og vend den slik at toppen blir oljet. Dekk til med plastfolie og la heve i 30 minutter eller til deigen har doblet seg i størrelse. Deigen er ferdig når du stikker to fingre inn i den, og merker etter fingrene blir værende. Dette kalles å være 'moden'.
  4. 44. Legg deigen på et lett oljet stekebrett og trykk den ut for å passe formen på brettet. Med en gaffel, stikk hull over hele deigen.
  5. 55. Bland ingrediensene til oljebasetten i en bolle. MERK: Denne kan lages på forhånd. Pensle basetten over deigen og fordel basilikum og hvitløkblandingen jevnt. Strø over havsalt.
  6. 66. Sett i en forvarmet ovn på 200°C (400°F) i 20 minutter, eller til bunnen er brun. Ta ut og avkjøl.
  7. 77. Del focaccian i 24 biter. Smør hver bit med soltørket tomat-spread. Legg på 1 teskje skivede pekannøtter, 2 artiskokkhjerter, 2 svarte olivenhalvdelinger, 1 reke, og legg en ostestripe ned midten av hver focacciabit.
  8. 88. Plasser de seriøst skarpe rekefocaccia-bitene under grillen til osten begynner å smelte.
  9. 99. Ta ut og server.