
Veganske vaniljemuffins
Lær hvordan du lager deilige veganske vaniljecupcakes med denne enkle oppskriften. Perfekt for veganere og alle som elsker søte kaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C. Kled en 12-koppers muffinsform med papirformer og spray formene med non-stick bakepulverspray.
- 22. Til kaken: Visp sammen mel, sukker, bakepulver, natron og salt i en middels stor bolle. Visp sammen mandelmelk, brunt sukker, olje og vanilje i en annen middels stor bolle. Tilsett mandelmelk-blandingen i mel-blandingen og vend forsiktig sammen til det akkurat er blandet (det er greit om det er klumper). Fordel røren jevnt i de forberedte formene.
- 33. Stek cupcakesene til de er gyldne og spretter tilbake når du trykker på dem, og en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 til 22 minutter. La dem avkjøle i formen i noen minutter, før de flyttes over på en rist for å avkjøle helt.
- 44. Til glasuren: Pisk margarin på middels høy hastighet i en bolle med en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker (eller i en stor bolle hvis du bruker håndmikser) til den er glatt, ca. 1 minutt. Tilsett melis, mandelmelk og vanilje, og pisk på lav hastighet til glasuren binder seg og er glatt, ca. 1 minutt.
- 55. Pynt og dekorér cupcakesene som ønsket.