
Jicama coleslaw
Lær hvordan du lager en enkel og frisk jicama coleslaw. Perfekt som tilbehør til sommermiddagen eller grillkvelden. En sunn og velsmakende salat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp kandiserte pekannøtter, hakket
- 2. 1/4 kopp naturell yoghurt
- 3. 1 ss fersk koriander, hakket
- 4. 1 ss majones
- 5. 1 ts sitronsaft
- 6. 1/2 ts agavesøtning
- 7. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 8. 450 g jicama, skrelt og skåret i 1/2-tommers matchstikker
- 9. 2 små Granny Smith- epler, skåret i 1/2-tommers matchstikker (ca. 1 kopp)
- 10. 1 agurk, skrelt, frøet og skåret i 1/2-tommers matchstikker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Fordel de kandiserte pekannøttene på et lite bakepapirkledd stekebrett og rist dem i ovnen i 5 minutter. Sett til side.
- 22. Bland yoghurt, koriander, majones, sitronsaft og agavesøtning i en middels stor bolle. Visp til alt er jevnt blandet. Krydre med salt og pepper.
- 33. Bland yoghurtdressingen med jicama, epler og agurker. Vend forsiktig slik at alt blir jevnt dekket. Tilsett pekannøttene og vend forsiktig igjen. Smak til med salt og pepper, og juster krydderet etter behov.
- 4Server umiddelbart eller romtemperert.