Fyllet sverdfisk

Fyllet sverdfisk

Lær hvordan du lager en deilig stuffed swordfish med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middagsopplevelse. Enkelt, sunt og velsmakende.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 1/2 teskje finhakket hvitløk
  • 3. 1/4 pund skrelte og rensede, finhakkede reker
  • 4. 1 til 2 spiseskjeer hvitvin
  • 5. Ca. 1/2 kopp myke, ferske brødsmuler
  • 6. 1/2 unser revet eller finstrimlet mozzarellaost
  • 7. 2 teskjeer skylt kapers, hakket
  • 8. 2 til 4 basilikumblader, skåret i tynne strimler
  • 9. Salt og pepper
  • 10. 340 gram sverdfisk, skåret i 6 tynne skiver
  • 11. Sitronbåter til pynt
  • 12. 4 steinfrie svarte oliven, skivet

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenoljen i en liten stekepanne. Tilsett hvitløk og reker, og stek i ett minutt eller bare til rekene blir ugjennomsiktige. Hell i hvitvinen og la det koke inn til det er fordampet. Strø over ferske brødsmuler nok til å holde blandingen sammen. Overfør til en bolle og rør inn ost, kapers og basilikum; krydre med salt og pepper.
  2. 22. Forvarm en grill eller ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Legg sverdfiskskivene på en arbeidsflate og krydre med salt og pepper. Fordel rekefyllingen over skivene, innenfor en halv centimeter fra kanten, og trykk den inn i fisken. Rull sammen og bind med hyssing eller fest med tannpirkere. (Hvis dette er vanskelig å håndtere, kan du legge fyllet på én skive, og dekke med den andre som en sandwich; fest med tannpirkere.) Tre tre ruller på en lang bambuspinner (eller legg "smørbrødene" på et bakepapirkledd stekebrett) og stek eller grill i 10 til 15 minutter, eller til kjøttet er fast å ta på. Server umiddelbart, pyntet med sitron og oliven.