
MileHigh Meat Loaf
oppskrift på milehigh meat loaf, en saftig og smakfull kjøttkake som passer perfekt til helgekosen. enkel å lage og garantert fornøyde smaksløker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 brød av daggammelt hvitt brød, skorpen fjernet
- 2. 10 pund kjøttdeig av storfe
- 3. 2 mellomstore løk, finhakket
- 4. 8 hele egg
- 5. 2 spiseskjeer finhakket fersk timian
- 6. 1 kopp hel melk
- 7. Salt og pepper
- 8. Omtrent 3 kopper ketchup, eller mer etter ønske
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
- 2Kled 3 (9 x 5 tommers) brødformer med bakepapir og sett til side.
- 3Lag brødsmuler ved å plassere brødet i hakkingbollen på en food processor og kjøre til det er finhakket. Overfør smulene til en stor bolle.
- 4Tilsett alle ingrediensene, unntatt ketchup, i bollen; bland til det er akkurat kombinert.
- 5Del og form kjøttdeigen til avlange brød i de forberedte formene.
- 6Smør et lag ketchup over toppen for å dekke kjøttkaken.
- 7Stek i 1 time og 30 minutter, eller til den er gjennomstekt.
- 8Ta ut av ovnen og la kjøttkaken avkjøle i 15 minutter før den skjæres i skiver.
- 9Server varm.