MileHigh Meat Loaf

MileHigh Meat Loaf

oppskrift på milehigh meat loaf, en saftig og smakfull kjøttkake som passer perfekt til helgekosen. enkel å lage og garantert fornøyde smaksløker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 brød av daggammelt hvitt brød, skorpen fjernet
  • 2. 2. 10 pund kjøttdeig av storfe
  • 3. 3. 2 mellomstore løk, finhakket
  • 4. 4. 8 hele egg
  • 5. 5. 2 spiseskjeer finhakket fersk timian
  • 6. 6. 1 kopp hel melk
  • 7. 7. Salt og pepper
  • 8. 8. Omtrent 3 kopper ketchup, eller mer etter ønske

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
  2. 22. Kled 3 (9 x 5 tommers) brødformer med bakepapir og sett til side.
  3. 33. Lag brødsmuler ved å plassere brødet i hakkingbollen på en food processor og kjøre til det er finhakket. Overfør smulene til en stor bolle.
  4. 4Tilsett alle ingrediensene, unntatt ketchup, i bollen; bland til det er akkurat kombinert.
  5. 5Del og form kjøttdeigen til avlange brød i de forberedte formene.
  6. 6Smør et lag ketchup over toppen for å dekke kjøttkaken.
  7. 7Stek i 1 time og 30 minutter, eller til den er gjennomstekt.
  8. 8Ta ut av ovnen og la kjøttkaken avkjøle i 15 minutter før den skjæres i skiver.
  9. 9Server varm.