Hello Fresh Mobile Banner
De fire rette

De fire rette

Lær hvordan du lager the four straight med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull rett, tilgjengelig hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp allsidig mel
  • 2. 1 spiseskje sjømatkrydder (anbefalt: Old Bay)
  • 3. Havsalt og nykvernet svart pepper
  • 4. 1/4 kopp olivenolje, delt
  • 5. 24 sjøscallops
  • 6. Feltgrønt
  • 7. Varm baconvinaigrette, oppskrift følger
  • 8. 2 kopper hakket bacon, omtrent 12 skiver eller en standardpakke
  • 9. 2 1/2 unser sjalottløk, finhakket
  • 10. 1/2 unser hvitløk, finhakket
  • 11. 1 kopp brunt sukker
  • 12. 3/4 kopp eplecidereddik
  • 13. 1 1/2 kopper olivenolje
  • 14. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. I en grunn skål blandes melet, sjømatkrydderet, sjøsalt og nykvernet svart pepper etter smak.
  2. 22. Dekk en stor stekepanne med 2 spiseskjeer olivenolje og varm opp på høy varme.
  3. 33. Vend halvparten av kamskjellene i melet, slik at de blir godt dekket. Legg dem i den varme oljen, og stek raskt i ca. 1 ½ minutt. Snu dem og fortsett å steke i ytterligere 1 ½ minutt. Ta av varmen og la dem hvile i 2 minutter. Gjenta prosessen med de resterende kamskjellene.
  4. 44. I mellomtiden legger du en liten mengde feltgrønt midt på hver serveringsplate.
  5. 55. Plasser 4 ferdigtilberedte kamskjell på grøntet, og dryss over den varme baconvinaigretten før servering.
  6. 66. I en stor kjele over middels varme tilsetter du bacon og lar det steke til det er brunt og sprøtt. Ta baconet ut og legg det på tørkepapir for å renne av og avkjøle. Hell ut alt unntatt 1 spiseskje baconfett.
  7. 77. Tilsett sjalottløk og hvitløk i baconfettet og sautér i ett minutt. Tilsett brunt sukker og rør til det er smeltet og godt blandet. Ta kjelen av varmen, og rør inn eddik og olje. Bruk en stavmikser til å blende til en jevn saus, og smak til med salt og pepper etter behov.