
Bifffilet med knuste drue-tomater og pepperrot
lær hvordan du lager en smakfull fillet med knuste drue tomater og horseradish. perfekt for en rask og elegant hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Sett en stor, tung støpejernspanne eller ovnsfast stekepanne over middels høy varme. Tilsett en to-tellers skje med olje og la den bli rykende varm. Legg indrefileten i pannen og brunsj den på alle sider, totalt 5 til 8 minutter. Sett den deretter i ovnen og stek i 15 til 20 minutter til den er rå, det vil si at den indre temperaturen er 120 grader Fahrenheit. Ta kjøttet ut av pannen, pakk det inn i plastfolie, og sett det i kjøleskapet til det er godt og kaldt, i 1 til 2 timer.
- 33. Mens du venter på at kjøttet skal bli kaldt, rør sammen horseradish, rømme, sitronsaft og olje i en bolle. Krydre med salt og pepper.
- 44. Når kjøttet er kaldt, tar du et langt, veldig skarpt kniv og skjærer kjøttet i tynne skiver så tynt du kan få dem. Legg dem ut på et fat (de vil overlappe – det er helt i orden). Nå heller du horseradissausen over kjøttet. Knus tomatene forsiktig med hånden i en bolle og tilsett olivenolje for å lage en saus; krydre med salt og pepper slik at det smaker godt. Hell tomatblandingen over kjøttet og pynt hele retten med vannkarse.