Salatbiter med isbergsalat og blåmuggostdressing

Salatbiter med isbergsalat og blåmuggostdressing

lær hvordan du lager sprø lettuce wedges med kremet blå cheese dressing. en enkel og smakfull forrett perfekt for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • Saften av 1 stor sitron
  • 1 kopp majones
  • 1 kopp kulturmelk
  • 1/2 kopp rømme
  • 1 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1 1/2 teskje løkpulver
  • 170 gram blåmuggost, smuldret (ca. 1 1/2 kopper)
  • 2 hoder isbergsalat
  • 10 skiver bacon, kokt og smuldret
  • 1 middels stor tomat, finhakket
  • Nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor blandebolle, kombiner sitronsaft, majones, kulturmelk, rømme, hvitløkspulver og løkpulver. Visp sammen til en jevn blanding. Tilsett osten og bland bare til den er jevnt fordelt. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.
  2. 2Fjern kjernen og del hver hodesalat i fire. Server en generøs skje med dressing over hver salatbåt, og topp med bacon og tomat. Krydre med pepper.
  3. 3Fotograf: Anna Williams