
Salatbiter med isbergsalat og blåmuggostdressing
lær hvordan du lager sprø lettuce wedges med kremet blå cheese dressing. en enkel og smakfull forrett perfekt for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- Saften av 1 stor sitron
- 1 kopp majones
- 1 kopp kulturmelk
- 1/2 kopp rømme
- 1 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1 1/2 teskje løkpulver
- 170 gram blåmuggost, smuldret (ca. 1 1/2 kopper)
- 2 hoder isbergsalat
- 10 skiver bacon, kokt og smuldret
- 1 middels stor tomat, finhakket
- Nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor blandebolle, kombiner sitronsaft, majones, kulturmelk, rømme, hvitløkspulver og løkpulver. Visp sammen til en jevn blanding. Tilsett osten og bland bare til den er jevnt fordelt. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.
- 2Fjern kjernen og del hver hodesalat i fire. Server en generøs skje med dressing over hver salatbåt, og topp med bacon og tomat. Krydre med pepper.
- 3Fotograf: Anna Williams