Sprø riskaker

Sprø riskaker

Lær hvordan du lager deilige crispy rice treats med denne enkle oppskriften. Perfekt som snack eller dessert for enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp honning
  • 2. 1/2 kopp naturlig peanøttsmør med chunky tekstur
  • 3. 6 kopper sprøtt brunt riskorn
  • 4. 2/3 kopp hakkede tørkede kirsebær (3 unser)
  • 5. Non-stick matlagingsspray

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland honning og peanøttsmør i en stor kjele og varm opp på middels lav varme til det er smeltet, ca. 2–3 minutter.
  3. 3Tilsett brunt riskorn og kirsebær, og rør godt til blandingen blir klissete.
  4. 4Trykk blandingen ut i en smurt 23 x 33 cm stor form.
  5. 5La det avkjøle, deretter sett det i kjøleskapet i 30 minutter.
  6. 6Skjær i 15 firkanter på ca. 5 x 7,5 cm.
  7. 73. Per porsjon:
  8. 8Kalorier 160;
  9. 9Totalt fett 5 g; (mettede fett 0,5 g, enumettede fett 0 g, flerumettede fett 0 g)
  10. 10Protein 3 g;
  11. 11Karbohydrater 26 g;
  12. 12Fiber 2 g;
  13. 13Kolesterol 0 mg;
  14. 14Salt 35 mg