
Sprø riskaker
Lær hvordan du lager deilige crispy rice treats med denne enkle oppskriften. Perfekt som snack eller dessert for enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Bland honning og peanøttsmør i en stor kjele og varm opp på middels lav varme til det er smeltet, ca. 2–3 minutter.
- 3Tilsett brunt riskorn og kirsebær, og rør godt til blandingen blir klissete.
- 4Trykk blandingen ut i en smurt 23 x 33 cm stor form.
- 5La det avkjøle, deretter sett det i kjøleskapet i 30 minutter.
- 6Skjær i 15 firkanter på ca. 5 x 7,5 cm.
- 73. Per porsjon:
- 8Kalorier 160;
- 9Totalt fett 5 g; (mettede fett 0,5 g, enumettede fett 0 g, flerumettede fett 0 g)
- 10Protein 3 g;
- 11Karbohydrater 26 g;
- 12Fiber 2 g;
- 13Kolesterol 0 mg;
- 14Salt 35 mg