Sprø potetgull med kaviar

Sprø potetgull med kaviar

oppskrift på sprø potetskiver toppet med luksuriøs kaviar. perfekt som forrett for en elegant kveld eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 Idaho-poteter, skivet veldig tynt
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 kopp myk geitost
  • 1/4 kopp rømme
  • Salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 1/2 kopp rød paprika brunoise
  • Kaviar

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Skjær potetene i tynne skiver, ca. 3 mm tykke.
  3. 3Vend potetskivene i olivenolje.
  4. 4Legg skivene på et bakepapirkledd stekebrett.
  5. 5Stek i 10 minutter, eller til de er sprø.
  6. 6Ta potetene ut av ovnen og la dem avkjøle.
  7. 7I en liten bolle, bland geitosten og rømme.
  8. 8Krydre med salt og pepper.
  9. 9Bruk en sprøytepose til å sprøyte små rosetter av geitostblandingen på potetskivene.
  10. 10Strø over litt rød pepperbrunoise.
  11. 11Legg en liten mengde kaviar på toppen av geitostrosetten.