
Sprø potetgull med kaviar
oppskrift på sprø potetskiver toppet med luksuriøs kaviar. perfekt som forrett for en elegant kveld eller spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 Idaho-poteter, skivet veldig tynt
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 kopp myk geitost
- 1/4 kopp rømme
- Salt
- Nykvernet svart pepper
- 1/2 kopp rød paprika brunoise
- Kaviar
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Skjær potetene i tynne skiver, ca. 3 mm tykke.
- 3Vend potetskivene i olivenolje.
- 4Legg skivene på et bakepapirkledd stekebrett.
- 5Stek i 10 minutter, eller til de er sprø.
- 6Ta potetene ut av ovnen og la dem avkjøle.
- 7I en liten bolle, bland geitosten og rømme.
- 8Krydre med salt og pepper.
- 9Bruk en sprøytepose til å sprøyte små rosetter av geitostblandingen på potetskivene.
- 10Strø over litt rød pepperbrunoise.
- 11Legg en liten mengde kaviar på toppen av geitostrosetten.