Syltede neper

Syltede neper

Lær hvordan du lager deilige syltede turnips hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt tilbehør og sunn snack. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund neper, skrelt, delt i fire og skåret i 1/4 tommers skiver
  • 1 liten rød bete, skrelt og delt i fire
  • 1 fedd hvitløk, tynne skiver
  • 1/2 kopp hvit eddik
  • 2 spiseskjeer kosher-salt
  • 1 teskje sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: en bredmunnet, varmebestandig 1-liters krukke
  2. 2Legg neper, rødbete og hvitløk i en bredmunnet, varmebestandig 1-liters krukke.
  3. 3I en liten kjele, kok opp eddik, salt, sukker og 1 1/2 kopper vann. Når saltet og sukkeret er helt oppløst, hell laken over grønnsakene slik at krukken fylles. La det avkjøle. Når det er helt avkjølt, dekk til krukken og sett den i kjøleskapet i 1 uke.