
Syltede neper
Lær hvordan du lager deilige syltede turnips hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt tilbehør og sunn snack. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund neper, skrelt, delt i fire og skåret i 1/4 tommers skiver
- 1 liten rød bete, skrelt og delt i fire
- 1 fedd hvitløk, tynne skiver
- 1/2 kopp hvit eddik
- 2 spiseskjeer kosher-salt
- 1 teskje sukker
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: en bredmunnet, varmebestandig 1-liters krukke
- 2Legg neper, rødbete og hvitløk i en bredmunnet, varmebestandig 1-liters krukke.
- 3I en liten kjele, kok opp eddik, salt, sukker og 1 1/2 kopper vann. Når saltet og sukkeret er helt oppløst, hell laken over grønnsakene slik at krukken fylles. La det avkjøle. Når det er helt avkjølt, dekk til krukken og sett den i kjøleskapet i 1 uke.