Hello Fresh Mobile Banner
Neelys sine krydrede stekte kyllingvinger

Neelys sine krydrede stekte kyllingvinger

Lær hvordan du lager neelys spicy fried wings, en smakfull og krydret rett perfekt for middagen. En enkel oppskrift med steg-for-steg instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss kryddersalt
  • 1 ss rød pepperflak
  • 2 ts cayennepepper
  • 2 ts fjærfe-krydder
  • 1 ts sitronpepper
  • Nykvernet svart pepper
  • 1,4 kg kyllingvinger, delt ved ledd, tuppene fjernet
  • 2 store egg
  • 2 ss sterk saus
  • 1 ss rød pepperflak
  • 1 ts cayennepepper
  • Nykvernet svart pepper
  • 2 kopper hvetemel
  • Vegetabilsk olje, til steking
  • 1 kopp rømme
  • 2 ss horseradish
  • 1/4 kopp chilisaus
  • 1/2 ts cayennepepper
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Lag krydderblandingen: Visp opp salt, rød pepperflak, cayenne, fuglekrydder, sitronpepper og 2 teskjeer svart pepper i en liten bolle. Sett til side 2 spiseskjeer krydder i en egen bolle.
  2. 2Skyll vingene i kaldt vann og legg dem i en grunn form. Strø over krydderblandingen, og sett deretter i kjøleskapet, dekket, i 1 time.
  3. 3Lag røren: Visp egg, hot sauce, rød pepperflak, cayenne og 1 teskje svart pepper i en middels stor bolle. Ha melet i en grunn skål eller paiform.
  4. 4I en stor dypfriter eller en nederlandsk ovn, varm opp 5 centimeter vegetabilsk olje til en dypfritertermometer viser 180 grader Celsius. Dypp vingene i eggeblandingen, deretter i melet. Legg vingene, tre om gangen, i den varme oljen og friter til de er gylne, 8 til 10 minutter, og snu dem av og til. Overfør til et bakepapirkledd stekebrett. Sørg for at oljen når 180 grader Celsius igjen før du legger i neste batch. Strø over de reserverte krydderne for å gjøre dem ekstra sterke.
  5. 5Lag sausen: Bland rømme, horseradish, chilisaus, cayenne, salt og pepper etter smak. Server med vingene.
  6. 6Fotograf: Con Poulos