Brunswick Stew

Brunswick Stew

oppskrift på brunswick stew, en tradisjonell amerikansk gryte med kylling, bønner og grønnsaker. perfekt for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund saltet smør
  • 2. 3 kopper (2 store) finhakket søt løk
  • 3. 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 4. 1 teskje cayennepepper
  • 5. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 6. 1 spiseskje salt
  • 7. 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 8. 1/2 kopp eddik-bbqsauce (anbefalt: Sapp Southern Soul Barbeque North Carolina)
  • 9. 1/2 kopp brun søt BBQ-saus (anbefalt: Sapp Southern Soul Barbeque Georgia)
  • 10. 1 pund røkt, revet svinekjøtt
  • 11. 1/2 pund røkt, revet kylling
  • 12. 1/2 pund røkt, revet kalkun
  • 13. 1 pund røkt, hakket storfekjøttbrisket
  • 14. 1 (nummer 10) boks knuste tomater
  • 15. 1 kvart drained gulrotkorn
  • 16. 1 kvart drained baby lima-bønner
  • 17. 1 kvart eller mer kvalitets kyllingkraft eller buljong

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smøret i en stor kjele over middels varme. Tilsett de hakkede løkene og hvitløken, og la det surre til løken er gjennomsiktig, omtrent 15 minutter. Rør inn cayennepepper, svart pepper, salt og Worcestershire-saus. La det småkoke i 5 minutter, før du tilsetter ½ kopp eddiksaus og ½ kopp BBQ-saus. Rør inn den pulled pork, kylling, kalkun og brisket. Tilsett de knuste tomatene og alle grønnsakene. Rør inn kyllingkraften og la det småkoke i et par timer på middels varme. Overfør gryten til en serveringsskål og server med varm smørmelk-kornbrød, hvis ønskelig.