Hello Fresh Mobile Banner
Sitronperle-kuskus med dadler

Sitronperle-kuskus med dadler

oppskrift på lemon pearl couscous med søte dadler, perfekt som forrett eller lett måltid. enkelt å lage og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer ekstra jomfrolivenolje, pluss litt til å dryppe over
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 2 ½ kopper perlespelt
  • 4. 3 kopper kyllingkraft med lavt saltinnhold
  • 5. 2 laurbærblad
  • 6. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 7. ¾ kopp utpakkede dadler, grovhakket
  • 8. 3 vårløk, tynne skiver
  • 9. ¼ kopp hakket frisk persille
  • 10. 2 ss hakket frisk dill
  • 11. 2 ts finrevet sitronskall
  • 12. Granateplekjerner, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenoljen i en stor nederlandsk ovn over middels høy varme. Tilsett løk og kyllingkraft, og la det koke under omrøring til det er mykt, ca. 5 minutter. Tilsett couscous og la det koke under omrøring til det er lett ristet, 3 til 5 minutter. Tilsett kyllingkraft, laurbærblad, 1 teskje salt og noen kverner pepper. Kok opp under omrøring. Skru ned varmen, dekk til og la det koke til væsken er absorbert og couscousen er mør, ca. 10 minutter. Fjern laurbærbladene.
  2. 22. Tilsett dadler, vårløk, persille, dill og sitrusskall i gryten og rør om; smak til med salt og pepper. Overfør til en serveringsskål. Drypp over olivenolje og topp med granateplefrø.
  3. 33. Fotograf: Ryan Liebe