Parmesan kyllingpinner

Parmesan kyllingpinner

Lær hvordan du lager deilige parmesan chicken sticks med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund skinn- og benfri kyllingbryst (3 til 4)
  • 2. 1 kopp mel
  • 3. 1 teskje kosher-salt
  • 4. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 5. 2 ekstra store egg
  • 6. 1 kopp krydret brødsmuler
  • 7. 1/2 kopp revet Parmesan
  • 8. Usaltet smør
  • 9. God olivenolje
  • 10. Bambuspinner (15–25 cm lange) eller iskremstikker

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kyllingbrystene på et skjærebrett og skjær hver diagonalt i 4 eller 5 store strimler.
  2. 22. Bland mel, salt og pepper på en middagstallerken. Pisk eggene med 1 spiseskje vann på en annen tallerken. Bland brødsmuler og Parmesan på en tredje tallerken. Vend kyllingbrystene i melblandingen på begge sider, dypp deretter begge sider i eggeblandingen, og rull dem i brødsmuleblandingen, og trykk lett for å dekke.
  3. 33. Varm opp 1 spiseskje smør og 1 spiseskje olivenolje i en stor stekepanne, og stek kyllingstrimlene på middels lav varme i ca. 3 minutter på hver side, til de er akkurat gjennomstekt. Ikke overfyll pannen. Tilsett mer smør og olje, og stek resten av kyllingbrystene. Server hver stripe på en spyd eller pinne.
  4. 44. Du kan holde kyllingbrystene varme i omtrent 15 minutter på et stekebrett i en forvarmet ovn på 200 grader Fahrenheit.