Svinefilet med honning- og plommesaus

Svinefilet med honning- og plommesaus

oppskrift på saftig svinefilet servert med søt og syrlig honningplommesaus, perfekt for en smakfull middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 8 Granny Smith- epler, i 1/4-tommers skiver
  • 1 (1 1/2 pund) svinefilet
  • 1 flaske honning- plommesaus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Legg eplene i bunnen av en 13 x 9 tommers glassform. Legg svinenakken oppå eplene. Hell omtrent ½ kopp plommesaus over svinenakken og eplene. Kok til kjøttet har en innvendig temperatur på 125 grader Fahrenheit. Hell på mer saus, ca. ½ kopp, og kok til kjøttet har en innvendig temperatur på 135 grader Fahrenheit. Husk at kjøttet fortsetter å koke etter at du har tatt det ut av ovnen.