Hello Fresh Mobile Banner
Tyrkisk chili med hominy

Tyrkisk chili med hominy

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull turkey chili med hominy. Perfekt for en varmende middag på høsten eller vinteren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 kopp hvit ris
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 1 hvit eller rød løk, hakket
  • 2 spiseskjeer hakkede sylteagurpeppers, pluss mer til topping, samt 1 til 2 teskjeer sylteagurpevann fra boksen
  • 3 fedd hvitløk, hakket
  • 450 gram kjøttdeig av kalkun
  • 1 spiseskje chilipulver
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 4 plommetomater, hakket
  • 1 boks på 425 gram hominy, drenert og skylt
  • 1/2 kopp grovhakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 1 ½ kopper vann i en liten kjele. Rør inn risen og en klype salt og pepper hver. Skru ned varmen, dekk til og kok til vannet er absorbert og risen er myk, ca. 15 minutter; sett til side.
  2. 2I mellomtiden, varm opp olivenoljen i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett alt unntatt ¼ kopp av den hakkede løken, jalapeños og hvitløk; krydre med salt og pepper. Kok under omrøring til løken er myk, ca. 5 minutter. Tilsett kalkunen, chilipulver og spisskummen. Kok, mens du smuldrer opp kjøttet, til det er brunt, ca. 5 minutter. Rør inn tomatene; krydre med salt. Fortsett å koke, rør av og til, til tomatene begynner å brytes ned, ca. 5 minutter. Tilsett hominy og 1 ½ kopper vann. Kok opp og la det småkoke til det tykner, ca. 10 minutter.
  3. 3Rør inn jalapeñobryggen og halvparten av korianderen i chilien; krydre med salt og pepper. Fluff opp risen med en gaffel. Server chilien over risen; topp med den reserverte hakkede løken, korianderen og flere syltejalapeños.
  4. 4Fotograf: Justin Walker