Kylling Parmesan-pasta med brokkoli

Kylling Parmesan-pasta med brokkoli

oppskrift på smakfull kylling parmesan pasta med frisk brokkoli - en enkel og deilig rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Olivenoljespray
  • 2. 450 gram uten skinn og benfri kyllingbryst, synlig fett fjernet
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 2,5 dl lav-sukker, lavfett pastasaus
  • 5. 0,6 dl ferskrevet Parmesanost
  • 6. 115 gram fullkornsspaghetti (1 kopp ukokt)
  • 7. 4 kopper broccolibuketter (ca. 225 gram)
  • 8. 1 spiseskje, pluss 1 teskje olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett en middels stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Spray med olivenolje, og brun kyllingen i 2 minutter på hver side. Krydre hver side med salt og pepper. Tilsett pastasausen og la det småkoke i 4 minutter. Strø over parmesanost, dekk med lokk, og la det stå i 1 minutt. Fordel på 4 tallerkener og server med pasta og brokkoli.
  2. 22. Kok opp en stor kjele med vann og tilsett pastaen. Kok i 5 minutter, tilsett brokkoli, og fortsett å koke i 4 minutter. Sil av vannet og vend inn olivenolje; krydre med salt og pepper.