Apache Fry Bread

Apache Fry Bread

Lær hvordan du lager tradisjonell apache fry bread med denne enkle oppskriften. Perfekt som snack eller tilbehør, rask å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 4 kopper hvetemel
  • 2. 1/4 kopp bakepulver
  • 3. 1 spiseskje salt
  • 4. 3 kopper vann
  • 5. 5 pund svinefett
  • 6. Chilipulver, honning eller pulverisert sukker, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland mel, bakepulver og salt sammen i en stor bolle. Tilsett vannet litt etter litt, og bruk en gaffel til å blande til deigen samler seg. Elt deigen til alle klumpene er borte, ca. 5 minutter. Dekk med plastfolie og la deigen hvile i omtrent 1 time.
  2. 22. I mellomtiden, smelt svinefettet i en nederlandsk ovn over høy varme. Når det begynner å ryke, slipp en liten bit deig i oljen. Hvis den raskt flyter opp til overflaten, er oljen varm nok til å begynne å steke.
  3. 33. Ta en bit deig og rull den til en ball på størrelse med en golfball. Strekk deigen ut til en skiveform, som en pizzadeig. Når du har en ferdig rull, forsiktig legg deigen i oljen og la den bli brun på den ene siden i ca. 1 1/2 minutt, og snu den deretter for å brune den andre siden i ytterligere 1 1/2 minutt. Ta frityrbrødet ut av oljen og la det renne av på tørkepapir til det er avkjølt. Nyt frityrbrødet ved å strø det med chili, honning eller melis.