
Fylte portobelloburgere
oppskrift på fylt portobello-sopp med smakfulle ingredienser. perfekt som forrett eller lett middag. prøv denne enkle og smakfulle retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje, pluss litt til å dryppe over
- 2. 1/4 kopp surkål
- 3. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 1/2 sjalottløk, finhakket
- 5. 225 gram storfekjøtt, karbonadedeig
- 6. 1/2 kopp storfefond
- 7. 1 kopp blandede sopp, hakket
- 8. Salt og nykvernet svart pepper
- 9. En klype cayennepepper
- 10. 2 spiseskjeer surkårlake
- 11. 2 portobellosopper, uten stilk
- 12. 1/2 kopp brødsmuler
- 13. 115 gram kremost
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en stekepanne over middels varme og tilsett olivenolje. Ha i hvitløk og sjalottløk i pannen og sautér til de er myke. Tilsett kjøttdeigen og stek til den er brunet, rør av og til. Ha i kraften og la det småkoke til væsken er redusert. Tilsett de hakkede soppene og kok til de er myke. Ha i 1 ss salt, 1/2 ts pepper, cayenne, surkål og lake. La det koke til all væske er absorbert. Rør inn all kremosten unntatt 1 ss.
- 22. Forvarm grillen.
- 33. Drypp sopphattene med olivenolje og fyll dem med kjøttdeigblandingen.
- 44. I en liten bolle, bland sammen brødsmuler, den resterende kremosten, litt salt og pepper. Fordel brødsmuleblandingen over de fylte soppene og sett dem under grillen til de er boblende, ca. 3–4 minutter.