Fylte portobelloburgere

Fylte portobelloburgere

oppskrift på fylt portobello-sopp med smakfulle ingredienser. perfekt som forrett eller lett middag. prøv denne enkle og smakfulle retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje, pluss litt til å dryppe over
  • 2. 1/4 kopp surkål
  • 3. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1/2 sjalottløk, finhakket
  • 5. 225 gram storfekjøtt, karbonadedeig
  • 6. 1/2 kopp storfefond
  • 7. 1 kopp blandede sopp, hakket
  • 8. Salt og nykvernet svart pepper
  • 9. En klype cayennepepper
  • 10. 2 spiseskjeer surkårlake
  • 11. 2 portobellosopper, uten stilk
  • 12. 1/2 kopp brødsmuler
  • 13. 115 gram kremost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en stekepanne over middels varme og tilsett olivenolje. Ha i hvitløk og sjalottløk i pannen og sautér til de er myke. Tilsett kjøttdeigen og stek til den er brunet, rør av og til. Ha i kraften og la det småkoke til væsken er redusert. Tilsett de hakkede soppene og kok til de er myke. Ha i 1 ss salt, 1/2 ts pepper, cayenne, surkål og lake. La det koke til all væske er absorbert. Rør inn all kremosten unntatt 1 ss.
  2. 22. Forvarm grillen.
  3. 33. Drypp sopphattene med olivenolje og fyll dem med kjøttdeigblandingen.
  4. 44. I en liten bolle, bland sammen brødsmuler, den resterende kremosten, litt salt og pepper. Fordel brødsmuleblandingen over de fylte soppene og sett dem under grillen til de er boblende, ca. 3–4 minutter.