Hoboken Eddies' Root Beer Chicken

Hoboken Eddies' Root Beer Chicken

oppskrift på hoboken eddies root beer chicken - en saftig kyllingrett med en unik smak av root beer. enkel å lage og perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 (12-ounce) flasker root beer
  • 2. 2 spiseskjeer olje
  • 3. Salt og pepper
  • 4. 4 (6-ounce) benfrie kyllingbryst
  • 5. Jamaican Jerk-ris:
  • 6. 8 kopper vann
  • 7. 4 kopper hvit ris
  • 8. 4 spiseskjeer Jalapeno-saus (anbefalt: Hoboken Eddie's Mean Green Sauce)
  • 9. 4 spiseskjeer Teriyaki med Wasabi og Ingefær-saus (anbefalt: Hoboken Eddie's Hukilau Hanna Sauce)
  • 10. 4 spiseskjeer sterk rød peppersaus (anbefalt: Hoboken Eddie's Hot Sauce)
  • 11. 1/2 teskje kanel
  • 12. 1/2 teskje allehånde
  • 13. 4 bananer, skrelt og skåret i 1/4-tommers tykke skiver
  • 14. 1 spiseskje smør
  • 15. 1 Scotch bonnet-pepper, frøet og tynne skivet*

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett root beer i en kjele og kok opp. Reduser mengden av root beer til halvparten, til en sirupaktig konsistens, og sett til side.
  2. 22. Forvarm en grill. Pensle kyllingbrystene lett med olje og krydre dem. Grill kyllingen til den er gjennomstekt og saften renner ut, ca. 4 til 5 minutter på hver side.
  3. 33. For å lage ris, kok opp vannet, tilsett risen og Hoboken Eddies sauser i risen. Tilsett kanel og allehånde, bland godt, dekk til, og la det koke i 20 minutter.
  4. 44. Skjær bananene i skiver og stek dem i smør i omtrent 3 minutter.
  5. 55. For å servere, legg en skje ris på hver tallerken, topp med et kyllingbryst, og drypp litt av root beer-glazuren over kyllingen. Topp kyllingen med en tynn skive Scotch bonnet-pepper og server med bananskiver.