
Okse i østerssaus
Lær hvordan du lager en smakfull okse i østerssaus med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For å lage storfe: Forbered storfefileten ved å banke den med en kjøtthammer, siden av en kjøtthammer, siden av en kinesisk kniv eller en kjevle. Skjær den i tynne skiver, og legg bitene i en bolle. Krydre storfeen med den lette soyasausen, østerssaus, salt, svart pepper og sukker. Sett til side.
- 22. Varm opp en wok på høy varme, og tilsett 1 spiseskje peanøttolje. Tilsett hvitløk og chili, og vend raskt. Deretter, tilsett spinatbladene, og vend slik at de varmes i 5 sekunder. Fordel dem på et stort serveringsfat.
- 33. Varm opp wok på høy varme igjen, og tilsett resten av peanøttoljen. Tilsett storfebitene, og wok dem i 1 til 2 minutter, mens du tilsetter en skvett Shaohsing-risvin. Krydre med en klype tørkede chiliflak. For å servere, legg storfeen over en seng av hvitløk- og spinatbladene.
- 44. For å lage soppene: Varm opp wok igjen, tilsett oljen, og tilsett deretter østerssoppene og wok dem i 1 minutt. Tilsett en liten skvett vann for å skape damp som hjelper til med å koke. Krydre med svart riseddik og lett soyasaus. Skje blandingen over storfeen, og server.