
Kald kikerter- og agurksalat
oppskrift på en kald garbanzo og agurksalat som er perfekt for varme sommerdager. enkel å lage, sunn og deilig.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 1 1/2 teskje salt
- 1 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 2 kopper hermetiske kikerter, avrent
- 5 sylteagurker eller Kirbys, skrelt og i terninger
- 1 middels stor rød løk, hakket
- 2 tomater, skrellet, frøet og hakket
- 1 bunt fersk basilikum, hakket
Fremgangsmåte
- 1Bland olivenolje, eddik, salt og pepper i en stor bolle, og visp. Tilsett de resterende ingrediensene, vend forsiktig og la det stå kjølig.

