Kald kikerter- og agurksalat

Kald kikerter- og agurksalat

oppskrift på en kald garbanzo og agurksalat som er perfekt for varme sommerdager. enkel å lage, sunn og deilig.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1 1/2 teskje salt
  • 1 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 2 kopper hermetiske kikerter, avrent
  • 5 sylteagurker eller Kirbys, skrelt og i terninger
  • 1 middels stor rød løk, hakket
  • 2 tomater, skrellet, frøet og hakket
  • 1 bunt fersk basilikum, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Bland olivenolje, eddik, salt og pepper i en stor bolle, og visp. Tilsett de resterende ingrediensene, vend forsiktig og la det stå kjølig.