
Parmesanpolenta
oppskrift på parmesan polenta - en kremet og smakfull rett som passer perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Surr omtrent en fjerdedel av soppene i smør på høy varme til de er godt brunet. Tilsett sjalottløk, reduser varmen for å unngå at det brenner seg, og fortsett å surre til det er mykt. Tilsett hvitløk og surre i ett minutt til. Ha i erter og salami, og krydre etter smak med salt og pepper. Sett til side i en lufttett plastboks for å holde varmen. Sett til side kjelen til polentaen.
- 22. Polenta:
- 33. Kok opp vannet, og rør deretter inn maismelet sakte med en gaffel. Reduser varmen til så lav som mulig. La det koke i 5 til 10 minutter, og rør ofte. Slå av varmen og tilsett ost og smør, og krydre etter smak med salt og pepper. Topp med ragout og server.