Røkt Boston-skulder av svin

Røkt Boston-skulder av svin

lær hvordan du lager en saftig og smakfull røkt boston pork butt med vår enkle oppskrift. perfekt for grilling og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (3 til 4 kg) Boston pork butt
  • 2. 2 spiseskjeer gul sennep
  • 3. 4 unser krydderblanding (anbefalt: Out of this World BBQ Rub)
  • 4. 1 kopp eplejuice eller eplecider

Fremgangsmåte

  1. 11. Gni inn svinekjøttet med sennep. Påfør krydderblandingen jevnt over hele svinekjøttet, slik at det dannes en pasta med sennepen. Plasser svinekjøttet, med fettsiden opp, i en forvarmet røykovn på 225 til 250 grader Fahrenheit i 10 ½ timer, eller til den indre temperaturen når 190 til 200 grader Fahrenheit. Under røykeprosessen skal du la røykovnen være lukket de første 2 timene, og deretter spraye svinekjøttet med en liten mengde eplejuice eller eplesider hver 2. time.
  2. 22. Ta svinekjøttet ut av røykovnen og la det hvile i minst 15 minutter før du river det opp.