
BBQ Brisket
Lær hvordan du lager en perfekt bbq brisket med denne enkle oppskriften. Ideell for sommergrilling og helgefeiringer. Enkel å følge steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: avansert
Total tid: 750 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen paprika, salt og pepper, sukker og cayenne. Gni krydderblandingen godt inn i brisketen og la den stå i kjøleskapet i 2 timer eller over natten.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 33. Plasser brisketen i en stor ildfast form eller en nederlandsk ovn, og hell sausen over, med bein og alt. Dekk til og kok i ovnen til brisketen er mør og lett kan rives i stykker, omtrent 3 timer. Overfør brisketen til et serveringsfat. Skum av og fjern fettet fra toppen av sausen. Riv eller skjær brisketen i tynne skiver. Server.
- 44. Copyright (c) 2004 Television Food Network, G.P., All Rights Reserved.
- 55. Varm opp oljen i en middels stor kjele over middels høy varme. Tilsett løk og kok under omrøring til den er myk, ca. 8 minutter. Rør inn hvitløk, tomatpuré og knust pepper, og kok til det begynner å dufte, ca. 2 minutter.
- 66. Tilsett skinkehaler, tomater, eddik, sukker, salt og pepper. Kok opp. Senk varmen og la det småkoke, uten lokk, under omrøring av og til, til sausen er dyp rød og har tyknet, ca. 20–25 minutter. Juster krydder med salt og pepper. Sausen kan oppbevares i kjøleskapet, dekket, i opptil 3 dager, eller fryses i opptil 1 måned.
- 77. Copyright (c) 2004 Television Food Network, G.P., All Rights Reserved.
- 88. Utbytte: ca. 8 kopper
- 99. Forberedelsestid: 10 minutter
- 1010. Koketid: 32 minutter
- 1111. Uaktiv forberedelsestid: 25 minutter