
Portobello-burgere
oppskrift på portobello burgers - saftige vegetariske burgere med smakfulle portobello-sopper, perfekte til en rask og sunn middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 2 ss brunt, krydret sennep
- 2. 3 ss balsamicoeddik
- 3. 1/2 kopp olivenolje
- 4. 1 ts kosher-salt
- 5. 1/2 ts nykvernet svart pepper
- 6. 1 ts hot sauce
- 7. 4 portobelloburgere
- 8. 4 skiver Goudaost
- 9. 1/2 kopp majones
- 10. 4 hamburgerbrød
- 11. 1 rød løk, skivet
- 12. 4 blader smørsalat
- 13. 1 tomat, skivet
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Bland marinadeingrediensene. Plasser capsene i en ildfast form og hell marinaden over. Bruk en pensel for å sørge for at alle capsene er dekket av marinaden. Sett til side og la dem marinere i opptil 2 timer.
- 33. Ta portobellosoppene ut av marinaden (ikke kast marinaden) og legg dem med undersiden opp på en forvarmet gass-, elektrisk- eller kullgrill over middels høy varme. Grill i 3 til 4 minutter på hver side. Legg ost på hver caps de siste 2 minuttene av grillingen for å la den smelte.
- 44. I en middels stor bolle blander du 1/2 kopp majones og 2 spiseskjeer av marinaden.
- 55. Smør den smakstilsetningen majonesen på hver bolle og legg portobellosoppene oppå. Server med skivet løk, salat og tomat.