Portobello-burgere

Portobello-burgere

oppskrift på portobello burgers - saftige vegetariske burgere med smakfulle portobello-sopper, perfekte til en rask og sunn middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 2 ss brunt, krydret sennep
  • 2. 3 ss balsamicoeddik
  • 3. 1/2 kopp olivenolje
  • 4. 1 ts kosher-salt
  • 5. 1/2 ts nykvernet svart pepper
  • 6. 1 ts hot sauce
  • 7. 4 portobelloburgere
  • 8. 4 skiver Goudaost
  • 9. 1/2 kopp majones
  • 10. 4 hamburgerbrød
  • 11. 1 rød løk, skivet
  • 12. 4 blader smørsalat
  • 13. 1 tomat, skivet

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland marinadeingrediensene. Plasser capsene i en ildfast form og hell marinaden over. Bruk en pensel for å sørge for at alle capsene er dekket av marinaden. Sett til side og la dem marinere i opptil 2 timer.
  3. 33. Ta portobellosoppene ut av marinaden (ikke kast marinaden) og legg dem med undersiden opp på en forvarmet gass-, elektrisk- eller kullgrill over middels høy varme. Grill i 3 til 4 minutter på hver side. Legg ost på hver caps de siste 2 minuttene av grillingen for å la den smelte.
  4. 44. I en middels stor bolle blander du 1/2 kopp majones og 2 spiseskjeer av marinaden.
  5. 55. Smør den smakstilsetningen majonesen på hver bolle og legg portobellosoppene oppå. Server med skivet løk, salat og tomat.