
Marinert grillet biff
Lær hvordan du lager perfekt marinert grillet biff med denne enkle oppskriften. Ideell for sommergrilling og helgekos. Oppdag tips for saftig og smakfull biff.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 1/2 pund flankbiff
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- Nykvernet svart pepper
- 1 kopp balsamicoeddik
- 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1Trim biffen for overflødig fett. Gni biffen inn med hvitløk og pepper. Legg biffen i en glassform og hell eddik over. Mariner biffen i 20–30 minutter, snu den hver 10. minutt. Ta biffen ut av marinaden og tørk den forsiktig med tørkepapir.
- 2Grill eller stek biffen til ønsket stekegrad. Hell marinaden i en kjele og la den småkoke over middels høy varme til væsken blir sirupsaktig. Tilsett 2 spiseskjeer kaldt smør i sirupen og rør rundt for å smelte smøret. Skjær biffen i tynne skiver på tvers av fibrene og server med balsamicosaus.