Poblano-fylt maisbrød

Poblano-fylt maisbrød

oppskrift på poblano stuffed cornbread, en smakfull og enkel rett med mexicanske smaker. perfekt som forrett eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 stk. usaltet smør (1/4 kopp), smeltet, pluss 2 ss
  • 2. 1 kopp grovkornet gult maismel
  • 3. 1/2 kopp hvetemel
  • 4. 1 ss bakepulver
  • 5. 1 ts kosher salt
  • 6. 1/2 ts natron
  • 7. 1 kopp melk
  • 8. 1/2 kopp kulturmelk
  • 9. 1 egg
  • 10. 8 unser pepper Jack-ost, revet
  • 11. 1 kopp frosne maiskjerner, tint
  • 12. 1/2 kopp hakkede og utseedede rødgrillet poblano-pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. Varm opp en 30 cm støpejernspanne på komfyren over middels varme. Tilsett 1/4 kopp smør og la det smelte mens du begynner å forberede røren. Sett det smeltede smøret til side til senere bruk, tørk forsiktig ut pannen, og plasser den i ovnen for å varme opp.
  4. 44. I en stor bolle, bland sammen maismel, hvetemel, bakepulver, salt og natron. I en annen bolle, bland sammen melk, kulturmelk, egg og det smeltede smøret. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør gradvis inn de våte ingrediensene, til du har en jevn røre uten klumper. Vend inn ost, mais og poblanopepper.
  5. 55. For å steke maisbrødet, forsiktig fjern pannen fra ovnen og tilsett de resterende 2 spiseskjeene smør slik at det suser. Smør pannen med smøret og hell raskt røren i pannen. Sett pannen i ovnen og stek til den er gyllenbrun, ca. 20 minutter.
  6. 66. Ta ut pannen av ovnen og la den avkjøle litt før du skjærer i den. Server den varm.