
Poblano-fylt maisbrød
oppskrift på poblano stuffed cornbread, en smakfull og enkel rett med mexicanske smaker. perfekt som forrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 stk. usaltet smør (1/4 kopp), smeltet, pluss 2 ss
- 1 kopp grovkornet gult maismel
- 1/2 kopp hvetemel
- 1 ss bakepulver
- 1 ts kosher salt
- 1/2 ts natron
- 1 kopp melk
- 1/2 kopp kulturmelk
- 1 egg
- 8 unser pepper Jack-ost, revet
- 1 kopp frosne maiskjerner, tint
- 1/2 kopp hakkede og utseedede rødgrillet poblano-pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 3Varm opp en 30 cm støpejernspanne på komfyren over middels varme. Tilsett 1/4 kopp smør og la det smelte mens du begynner å forberede røren. Sett det smeltede smøret til side til senere bruk, tørk forsiktig ut pannen, og plasser den i ovnen for å varme opp.
- 4I en stor bolle, bland sammen maismel, hvetemel, bakepulver, salt og natron. I en annen bolle, bland sammen melk, kulturmelk, egg og det smeltede smøret. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør gradvis inn de våte ingrediensene, til du har en jevn røre uten klumper. Vend inn ost, mais og poblanopepper.
- 5For å steke maisbrødet, forsiktig fjern pannen fra ovnen og tilsett de resterende 2 spiseskjeene smør slik at det suser. Smør pannen med smøret og hell raskt røren i pannen. Sett pannen i ovnen og stek til den er gyllenbrun, ca. 20 minutter.
- 6Ta ut pannen av ovnen og la den avkjøle litt før du skjærer i den. Server den varm.