Krabbeteinsuppe

Krabbeteinsuppe

oppskrift på crabby bisque, en rik og kremet skalldyrsuppe perfekt for en smakfull forrett eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 bokser (10,5 unser) restaurantstil kondensert krabbesuppe (anbefalt: Bookbinder's)
  • 2 1/4 kopper pluss 6 spiseskjeer tung krem
  • 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3 spiseskjeer hakkede ferske persilleblader
  • 3 bokser (4,25 unser) krabbekjøtt, renset
  • Salt
  • Cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en middels stor kjele, bland bisque, 2 1/4 kopper kremfløte, sitronsaft, persille og krabbekjøtt med saftene, og la det småkoke over middels varme i 5 til 10 minutter.
  3. 3Krydre suppen etter smak med salt og cayennepepper.
  4. 4Fordel suppen i 6 skåler.
  5. 5Tilsett 1 spiseskje krem i hver skål og rør forsiktig med en smørkniv for å lage et pent mønster.
  6. 6Server umiddelbart.