
Krabbeteinsuppe
oppskrift på crabby bisque, en rik og kremet skalldyrsuppe perfekt for en smakfull forrett eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 bokser (10,5 unser) restaurantstil kondensert krabbesuppe (anbefalt: Bookbinder's)
- 2 1/4 kopper pluss 6 spiseskjeer tung krem
- 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 3 spiseskjeer hakkede ferske persilleblader
- 3 bokser (4,25 unser) krabbekjøtt, renset
- Salt
- Cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en middels stor kjele, bland bisque, 2 1/4 kopper kremfløte, sitronsaft, persille og krabbekjøtt med saftene, og la det småkoke over middels varme i 5 til 10 minutter.
- 3Krydre suppen etter smak med salt og cayennepepper.
- 4Fordel suppen i 6 skåler.
- 5Tilsett 1 spiseskje krem i hver skål og rør forsiktig med en smørkniv for å lage et pent mønster.
- 6Server umiddelbart.