Hello Fresh Mobile Banner
Churrasco

Churrasco

oppskrift på churrasco, en tradisjonell brasiliansk rett med saftig grillet kjøtt, perfekt for grillen. lær hvordan du lager autentisk churrasco hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 stk. filet mignon à 225 gram (8 unser)
  • 2. Salt og nykvernet svart pepper
  • 3. Grøn Chimichurrisaus, oppskrift følger
  • 4. Argentinske pommes frites, oppskrift følger
  • 5. 1 kopp salmuera (3 teskjeer kosher salt løst opp i 1 kopp vann)
  • 6. 2 spiseskjeer fersk oregano
  • 7. 2 bunt fersk flatbladpersille
  • 8. 6 hvitløksfedd
  • 9. 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 10. 1 spiseskje knust rød pepper
  • 11. 2 spiseskjeer spansk søt paprika
  • 12. 1/2 teskje malt spisskummen
  • 13. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 14. 1/2 kopp hvitvinseddik
  • 15. 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 16. 2 grillede røde paprika, i terninger
  • 17. 450 gram bakepoteter, som russet, skrelt, skylt og tørket
  • 18. 3 til 4 kopper vegetabilsk olje til steking
  • 19. 1 kopp hakket fersk persille
  • 20. 2/3 kopp finhakket fersk hvitløk
  • 21. Olivenolje
  • 22. Havsalt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bank filet mignonene med en kjøtthammer til en tykkelse på 3 millimeter. Krydre med salt og pepper, og grill raskt på begge sider. Server med grønn chimichurri-saus og argentinske pommes frites.
  2. 22. Tilsett salmuera, oregano, persille, hvitløk og olivenolje i en food processor, og puls i omtrent 20 sekunder. Tilsett krydder og hvitvinseddik, og puls igjen. Overfør til en bolle. Rør inn rødvinseddik og vend inn de grillede paprikaene.
  3. 33. Kutt potetene i staver som er 0,6 cm brede og omtrent 7,5 cm lange. Tørk dem med kjøkkenpapir.
  4. 44. Varm opp olje i en kjele til 180°C. Friter potetene i porsjoner til de er lett gyldne, men ikke brune, i ca. 4–5 minutter. Ta dem opp og legg dem på en tallerken med tørkepapir. Gjenta med resten av potetene.
  5. 55. I en stor bolle, legg i hakket persille og hvitløk. Overfør til en krukke og dekk med olivenolje.
  6. 66. Øk oljetemperaturen til 190°C. Friter potetene i porsjoner til de er gyldne og sprø, i 1–2 minutter. La dem renne av på nytt tørkepapir. Strø over salt og vend inn en blanding av persille og hvitløk. Vend godt og server umiddelbart.