Tomatsuppe med spinat

Tomatsuppe med spinat

Lær hvordan du lager en deilig tomat- og spinatsuppe med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask lunsj eller middag, rik på smak og næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer extra virgin olivenolje (EVOO), to sirkler rundt pannen
  • 1 stor sjalottløk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 1 boks (28 unser) hakkede tomater i juice, avrent
  • 1 boks knuste tomater, 28 unser
  • 2 kopper god kvalitet grønnsaksbuljong, tilgjengelig i suppeavdelingen
  • 1/2 pose (10 unser) med triple-vasket spinat, stilker fjernet og spinaten hakket med kniv
  • Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en middels stor suppegryte over middels varme. Tilsett olje, sjalottløk og hvitløk. Surr i 5 minutter. Ha i avdryppede tomater og knuste tomater, rør om. Tilsett kraft og rør for å blande suppen. Rør inn spinat i håndfuller for å få den til å visne og blande den med suppen. Krydre suppen med salt og pepper etter smak. La suppen koke opp, skru ned varmen og la den småkoke i 10 til 15 minutter for å redusere den.