Gammel god amerikansk maispudding

Gammel god amerikansk maispudding

oppskriften på den gode gamle amerikanske maispuddingen er enkel å lage og perfekt som dessert eller tilbehør. nyt en smak av usa hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 spiseskje smør
  • 1 middels løk (hakket i små terninger)
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • Kjerner fra 6 maiskolber
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 liter maisbuljong (oppskrift følger)
  • 1 liter kremfløte
  • 280 gram gul maismel
  • 1/2 kopp gressløk
  • 6 maiskolber, uten kjerne
  • 1 middels løk, i store terninger
  • 2 gulrøtter
  • 2 laurbærblad
  • 1 spiseskje hele pepperkorn
  • 2 spiseskjeer salt
  • 2 liter vann

Fremgangsmåte

  1. 1Maisstokk: Legg alle ingrediensene i en stor kjele og dekk med kaldt vann. La det småkoke i 40 minutter, og sil av væsken.
  2. 2Pudding: Smelt smøret i en stor kjele over lav varme, og kok løk og hvitløk i 3 minutter. Tilsett maiskornene og kok i 1 minutt. Krydre med salt og pepper. Hell i kraft og fløte, og kok opp. Rør sakte inn maismelet og la det koke i 3 minutter. Tilsett gressløk, rør om, og server.