Tesuque Village Market oppskrift på tortilla suppe

Tesuque Village Market oppskrift på tortilla suppe

Lær hvordan du lager den autentiske tesuque village market tortillasaus med denne enkle oppskriften. Perfekt for forretter eller som tilbehør. Oppdag tips for perfekt resultat!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 11 fedd hvitløk
  • 2. 4 mellomstore løk, delt i kvarter
  • 3. 11 friske grønne Anaheim-chili
  • 4. Olivenolje
  • 5. 8 kopper kyllingkraft
  • 6. 6 kopper plommetomater (hele eller knuste)
  • 7. 1 spiseskje malt spisskummen
  • 8. 1 spiseskje paprika
  • 9. 1 spiseskje granulat hvitløk
  • 10. 1 1/4 pund tortillachips
  • 11. Salt
  • 12. Nykvernet svart pepper
  • 13. Cotija-ost
  • 14. Hakket koriander
  • 15. 9 modne tomater
  • 16. 7 friske jalapeños

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Legg tomater, jalapeños, hvitløk, løk og grønne chiles på et stekebrett eller en bakeplate, og drypp med olivenolje. Sett brettet inn i den forvarmede ovnen og roast til de blir gyldne, ca. 15 til 20 minutter. Ta ut av ovnen og sett til side.
  3. 33. I en stor kjele tilsetter du kyllingkraft, plommetomater og de ristede grønnsakene, og lar det koke over middels varme i to minutter. Tilsett spisskummen, paprika, granulat av hvitløk og tortillachips, og la det småkoke i 10 minutter. *Ta kjelen av varmen og hell innholdet i en blender. Kjør til en jevn puré, start på lav hastighet og øk deretter til høy, til alt er godt blandet. Arbeid i porsjoner hvis all væsken ikke får plass i blenderen. Smak til med salt og nykvernet svart pepper. Hell den puréte suppen tilbake i en ren kjele og la den småkoke for å holde den varm til servering. Pynt med tortillachips, cotijapølse og koriander.