
Churrasco
oppskrift på autentisk churrasco med tips til marinering og grilling. perfekt for sommergrillingen eller hyggelige middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For chimichurri-sausen: Ha persille, koriander, hvitløk, limejuice og olje i en blender og kjør til det er nesten glatt.
- 22. Dekk skirt steak med chimichurri-sausen og mariner over natten i kjøleskapet.
- 33. For arroz con gris: Bløtlegg svarte bønner i vann over natten. Sil bønnene og spar væsken.
- 44. I en kjele, sautér løk, hvitløk, paprika, pancetta og spisskummen på middels varme til løken er gjennomsiktig og pancettan har avgitt all fett. Tilsett risen og rør rundt slik at all risen blir dekket av fettet. Hell i den reserverte svarte bønnvannet og tilsett bønnene, og rør godt. Krydre med salt og pepper. Legg i laurbærbladet og kok under lokk til væsken er fordampet og risen er kokt.
- 55. For servering: Sett en grillpanne på middels varme eller forvarm en gass- eller kullgrill. Grill biffen til ønsket stekegrad. Når biffen nesten er ferdig, stek hønseeggene med plommesiden opp.
- 66. Del biffen i 4 porsjoner og topp med guacamole. Server arroz con gris med de stekte eggene ved siden av.
- 77. En seer, som kanskje ikke er profesjonell kokk, har levert denne oppskriften. Food Network Kitchens har ikke testet oppskriften, og vi kan derfor ikke garantere resultatet.
- 88. Mos avokadene, tilsett tomater, koriander, limejuice og olje, og rør godt. Krydre med salt og pepper.