
Fylte egg
Lær hvordan du lager deilige deviled eggs med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med vann og forbered en isbad. Slipp forsiktig eggene ned i vannet og kok dem i 10 minutter. Ta eggene opp med en hullsleiv og legg dem direkte i isbadet for å avkjøle helt. Fjern skallet og kast det. Skjær forsiktig eggene i to på langs, og skill hviten fra eggeplommen. Legg eggeplommene i en bolle, og mos dem med en gaffel til de er knust. Tilsett majones, sylteagjær, sennep, hot sauce, paprika og litt salt, og bland til det er jevnt. Overfør eggeplommene til en sprøytepose, og fyll eggehvitene med eggeplommeblandingen. Pynt med hakkede sylteagjer og en klype paprika.