
Kylling i en gryte
Lær hvordan du lager en smakfull kylling i en gryte med denne enkle oppskriften. Perfekt for en varm og mettende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Hell kraften i en stor kjele og kok opp sammen med korianderbunt (bundet for enkel fjerning senere), salt og pepper.
- 22. Tilsett kylling, purre, løk, hvitløk, neper, gulrøtter, chayote, yam, poteter og kål, og la det småkoke over middels varme, til grønnsakene er møre og kyllingen er gjennomkokt, omtrent 45 minutter.
- 33. Overfør kyllingbitene til en serveringsskål (skjær av skinnet på kyllingen hvis ønskelig) eller individuelle tallerkener, og plasser grønnsakene rundt. Sil kraften over grønnsakene og kyllingen, og pynt med avocadosaus.
- 44. Del avokadene i fire deler. Fjern steinene, skrell og legg dem i en blandebolle. Mos dem med en potetstapper eller gaffel. Tilsett de resterende ingrediensene og rør med en gaffel til det er godt blandet.