
Tuscan hvite bønner og hvitløksuppe
oppskrift på en smakfull tuscan hvit bønne- og hvitløkssuppe. enkel å lage, perfekt for kalde dager. prøv denne sunne og mettende suppen i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Sett en middels stor, tykkbunnet suppeterrin over middels varme. Tilsett smør, olivenolje og sjalottløk. Kok, rør av og til, til sjalottløken er myk, ca. 5 minutter. Tilsett salvie og bønner, og rør for å blande. Hell i kraften og la blandingen småkoke. Tilsett hvitløk og la det småkoke til hvitløken er myk, ca. 10 minutter. Hell suppen over i en stor bolle. Forsiktig, bruk en stavmixer eller helle suppen i en blender i porsjoner, og kjør til den er glatt. Pass på å holde lokket på blenderen godt fast, da varme væsker utvider seg når de blends. Hell den blendede suppen tilbake i suppeterrinen. Kjør resten av suppen til den er glatt, og hell den i suppeterrinen. Når all suppen er blendet og tilbake i suppeterrinen, tilsett fløte og pepper. Hold suppen varm, dekket, over svak varme.
- 33. Sett en grillpanne over middels høy varme. Drypp skivene av ciabattabrød med ekstra virgin olivenolje. Grill brødet til det er varmt og har grillmerker, ca. 3 minutter på hver side. Server suppen i skåler med det grillede brødet ved siden av.