Cheesesteak-suppe

Cheesesteak-suppe

Lær hvordan du lager en deilig cheesesteak-suppe med enkle ingredienser. Perfekt for en varmende og mettende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp rapsolje
  • 2. 1 1/2 store løk, finhakket
  • 3. 2 spiseskjeer kosher-salt
  • 4. 2 teskjeer nykvernet svart pepper
  • 5. 2 til 3 kopper hvetemel
  • 6. 1 spiseskje granulert løkpulver
  • 7. 2 spiseskjeer hvitløkpulver
  • 8. 2 1/2 pund storfefilét, skåret på langs og i terninger
  • 9. 6 kopper vann
  • 10. 1/4 kopp storfebouillonterningpulver
  • 11. 8 unser skivet amerikansk ost
  • 12. Brødskåler, uthulede, til servering
  • 13. Skivet gressløk, til pynt
  • 14. Hakket persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte eller en nederlandsk ovn, varm opp olje. Tilsett løk og sautér i 2 til 3 minutter på høy varme til løken er duftende og myk.
  2. 22. I en stor bolle, bland salt, pepper, mel, løkpulver og hvitløkpulver sammen. Tilsett kjøttet i det krydrede melet. Vend kjøttet i melet slik at det blir dekket, og ha både mel og kjøtt i gryten med løk. Kok til kjøttet er lett brunet, og rør ofte, i omtrent 8 til 10 minutter.
  3. 33. Tilsett vann og storfekraft i gryten, og fortsett å koke og røre på høy varme til suppen begynner å tykne. Kok opp. Skru av varmen og tilsett osten. Dekk gryten med lokk og la osten smelte.
  4. 44. Hell suppen i brødskåler og pynt med gressløk og persille.