
Kylling Cordon Bleu-burgere
Lær hvordan du lager deilige chicken cordon bleu burgere med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillpannen, non-stick grillplate, stor non-stick stekepanne eller bordgrill til middels høy varme.
- 22. Tilsett 2 spiseskjeer olje og kanadisk bacon. Varm opp baconet og karamelliser det i kantene, 1 til 2 minutter på hver side. Fjern det og legg det på et stykke aluminiumsfolie. Brett folien løst over for å holde det varmt.
- 33. Bland kylling, paprika, fugle-krydder, grillkrydder og sjalottløk. Skjær kjøttet med håndflaten for å dele det i 4 like deler. Form 4 store burgere, 3/4 til 1 tomme tykke. Drypp burgerne med olje og legg dem på den varme grillpannen, grillplaten eller i stekepannen. Kok i 5 minutter på hver side, til kyllingen er gjennomstekt.
- 44. Legg den reserverte kokte kanadiske baconen og sveitsisk ost på burgerne. Brett hver osteskive i to for å passe til burgeren. Dekk løst med aluminiumsfolie. Slå av pannen og la osten smelte i 2 minutter.
- 55. Bland majones, sennep og estragon. Smør saus på toppen av burgerbrødene eller engelske muffins. Legg Cordon Bleu-burgerne på bunnen, og topp med salat og tomat. Legg på toppen av burgeren med brød eller muffins. Server med ovnsbakte pommes frites.