
Peanøttsmør- og syltetøycupcakes med peanøttsmør- og smørkremfrosting
oppskrift på deilige peanut butter and jelly cupcakes med kremet peanut butter buttercream frosting. perfekt som dessert eller til fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For cupcakesene: Forvarm ovnen til 175 °C. Pisk sukker og smør til det er godt blandet. Tilsett eggene ett om gangen. Tilsett olje og vanilje. Pisk røren til den er luftig.
- 22. Bland mel, bakepulver og salt i en egen bolle. Veksle mellom å blande inn melet og kulturmelken i den piskede røren, til alt er godt blandet. Fordel røren i muffinsformer. Stek cupcakesene i ca. 12 minutter.
- 33. Til peanøttsmørsmørkremen: Pisk smøret på høy hastighet i 3 minutter. Tilsett vaniljeekstrakt på lav hastighet. Tilsett deretter gradvis melis på lav hastighet. Bland inn peanøttsmøret.
- 44. Smør en mikrobølgesikker bolle med fettstoffet. Tilsett marshmallows og varm dem i mikrobølgeovnen i 30 sekunders intervaller på høy effekt. Rør i marshmallows med en slikkepott mellom hver oppvarming. Bland inn melis til ønsket konsistens er oppnådd. Form marshmallowrøren til ønsket form med hendene.
- 55. Sprøyt jellyfyllet i midten av hver cupcake. Pakk peanøttsmørsmørkremen rundt toppen av hver cupcake i en ring. Fyll midten av hver peanøttsmørsmørkremring med mer jellyfyll. Plasser hakkede peanøtter på utsiden av peanøttsmørsmørkremen. Pynt hver cupcake med marshmallowormer.