Blåmuggostburgere

Blåmuggostburgere

Lær hvordan du lager deilige blue cheese burgers med en kremet blåmuggost. Perfekt for sommergrilling eller helgekos. En enkel oppskrift for alle burger-elskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 pund kjøttdeig av storfekjøtt (sirloin)
  • 3. 1/2 kopp krydret tørr brødsmuler
  • 4. 1/4 kopp biffsaus (anbefalt: Crosse and Blackwell)
  • 5. 3 ekstra store egg
  • 6. 1 1/2 teskjeer kosher salt
  • 7. 3/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 8. 8 til 10 hamburgerbrød
  • 9. 8 unser blåmuggost, skivet (anbefalt: Dansk blå)
  • 10. Ruccola og skivede tomater, til servering, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland forsiktig kjøttdeig, brødsmuler, steak saus, egg, salt og pepper med tennene på en gaffel, men mos dem ikke. Form lett hamburgerbiffer og trykk dem forsiktig til ønsket form.
  3. 33. Forbered en kullgrill eller en komfyrgrill.
  4. 44. Kok hamburgerne i 4 minutter på den ene siden, snu dem deretter og kok i 3 minutter på den andre siden for medium-rare. Ta dem av grillen og legg dem på en tallerken, dekk med aluminiumsfolie. La hamburgerne hvile i 5 minutter. I mellomtiden, grill hamburgerbrødene med snittsiden ned i 1 minutt, til de er lett ristet. Legg en hamburger og en skive blåmuggost i hver bolle, samt ruccola og tomat, hvis ønskelig, og server varm.